söndag 27 april 2008

Mera bak

På tal om bak måste jag bara visa min hushållsassistent. Det finns ju så fina att köpa idag (och dyra) men jag är så glad för min gamla rejäla makapär.

Här kom vår köksklocka med.
Denna käcka hemmafru var också glad för sin electrolux för drygt ett halvt sekel sedan.
Har ett helt skåp med maniklar, som jag i och för sig sällan använder, men kan vara bra om man får för sig att stoppa korv någon dag!

Medföljde gjorde en liten receptbok som jag inte heller använder. Men vem vet grönsaksspäckad fiskfärs, korvkaka eller potatisvåfflor kanske är himla gott. Bara en smula omodernt. Bruksanvisningsboken är så himla fin (och pedagogisk till tusen).

5 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

Vilken underbar maskin!!! Själv vill jag ha en kitchen aid... men din är ju så himla fantastisk att den är ännu coolare! Har du hittat den på loppis eller kommer den från någon gammal släkting? Så fin!!

Brödet såg också härligt ut!

Kram L

Sjöboden sa...

Hej! Ja visst hade jag också velat ha en kitchen aid om det inte vore för att jag har min gamla, de är ju så himla fina.
Denna har vi ärvt av en släkting *lyckliga jag*
Ha en skön dag/ Caroline

Anonym sa...

Vilken häftig maskin!! Själv har jag ingen alls men drömmer likt "sand mellan tårna" om en kitchen aid... : )

Ha en bra dag!
Kram Maria

Strandviks-Villan sa...

Hejsan! Du var ny för mig, tack för att du kommenterade så jag hittade hit. Gillar verkligen din blogg!! Kul, jag har också en sån maskin, fast aningen nyare. Tack för receptet på limpan, tror absolut jag ska pröva!

Jenny sa...

Fantastisk hållbarhet på dom maskinerna - även jag har en som jag tar fram sisådär en gång om året: äppelmos går alldeles utmärkt att göra. :)