måndag 14 april 2008

I väntans tider...

Än så länge är det ett tag tills sommaren är här. Än så länge har det mesta i naturen någon slags brun-grön-beige färg. Så tänkte liva upp lite med vackra sommarbilder. Dessa togs under förra årets seglingsemester.
Har ni varit i det gamla Dragör? Där är så fantastiskt vackert med alla putsade hus, vingliga gångar och tusentals blommande stockrosor. Kan gå där och strosa hur länge som helst. Mysigt också att ta sig ner mot hamnen och äta en stor portion spätta och pommes med remoulaaaade. Vi gillar Danmark :-)
Är ni i närheten av Köpenhamn i juli månad är det helt klart värt ett stopp.Först en bild från strandpromenaden, hyfsad utsikt va?

Är det inte vackert så säg?

2 kommentarer:

Villa Humlebo sa...

Visst är Danmark underbart!
Stockrosor är något jag velat plantera i trädgården, dom är så väldigt vackra!! Det kanske kan bli av i år...?! Tack för ditt besök i min blogg och jag kommer gärna tillbaka till din! Lägger in dig på min länklista om det är ok!
MVH Mia

Ann sa...

Å, stockrosor är så läckra! Och lättskötta! Mina kommer tillbaka varje år, och har ibland parat till sig en ny färg från grannarnas! :)