tisdag 22 april 2008

Toalett

Hej på er!

Dags att visa lite bilder från huset. Vi köpte vårt 2006 och har inte renoverat överallt ännu (behövs!), huset är från 1968. Gästtoaletten är i alla fall fix och färdig. Temat är vitt o marint :-)

Välkommen in

Den blå och vit randiga tapeten kommer från Lim & Handtryck. De gör gamla mönster på gammeldags vis.

Tavlorna hade Kaptenen med sig i boet.
Den söta lampan är från IKEA, även ramen som jag satt ett spegelglas i kommer därifrån.

Min fina tvålpump har jag hittat på Netto (!).


5 kommentarer:

Linnéa sa...

Hej hej! Tack för dina kommentarer. Vilken uuunderbar gästtoa! Den där tapeten var helt otrolig *vill ha*. Måste kika efter något liknande här uppe. Min livboj är sprayad med vanlig vit sprayfärg av lite dyrare sort. Jag köpte hos en målaraffär. Sen har jag kalkylerat från datautskrift och fyllt i texten med svart spritpenna. Repen som är virade runt den är från Biltema.
En fråga bara, har ni kollat om det är tillåtet med pärlspont i en toalett (utan dusch), försäkringsmässigt? Jag vill så gärna ha det, men min sambo menar att det nog inte är tillåtet. Men jag har sett så många som har det så det måste ju vara ok? Vet du något om det? *hoppas*
Ha en fin vecka nu! Älskar din fina blogg, ju. Kram/ Linnéa

Anonym sa...

Tack för den gulliga kommentaren på min blogg!! Har gått tillbaka nu och läst varenda inlägg på din : ) Och gillar den super mycket!! Så mycket inspiration och vackra bilder! Helt i min stil. Tar och länkar till dig oxå!

Kram Maria

Guldkant På Livet sa...

Vilket fantastiskt hem!!! Och med saltstänk, jag som är uppvuxen vid och mer el mindre PÅ havet gillar verkligen det jag ser!! Underbart! och vilken fin toa! Mari.

Villa Humlebo sa...

Jättesnyggt! Ser fram emot att få se mer från ditt hem!

Kram Mia

Sand mellan tårna sa...

Me like din blogg!

Precis vad jag gillar, marint, havet, new england osv....

Skall genast länka tillbaka till dig!

och kommer strax igen.....