söndag 25 maj 2008

Kaffe

Vi måste köpa ny kaffebryggare. Problem. I alla fall för mig som inte vill ha köksbänkarna belarmade med fula grejor. Kaptenen tycker inte att jag har någon medbestämmanderätt eftersom jag inte dricker kaffe....men hallå?...vem är det som håller till i köket egentligen? Jag. Och jag är kaffebryggaren-måste-passa-övrig-inredning-i-köket-typen, så vill ha den här:

Men är kanske inte så praktisk om man mest dricker vanligt kaffe??? Såg att Sand mellan tårna hade något liknande, också fin:

I vilket fall tycker Kaptenen inte det är rimligt att betala upp emot 7000 kr när man kan komma undan betydligt billigare, så det kommer nog att bli:


Vad säger ni, står man ut med en sådan? Det är ju klart smidigt när man skall göra mycket kaffe. Som ni förstår är jag inte så insatt (inte vuxen, tycker mormor) I alla fall den snyggaste-billigaste kaffebryggaren jag hittat.
Ha en riktigt skön morsdag och söndag!

8 kommentarer:

Sand mellan tårna sa...

hehehe... tänk att jag faktiskt har den som du visar som nr 2.... och jag är såååå nöjd emd den, men man måste ha en vanlig också.... faktiskt, men det finns fina sådanna också.

Kram L

Karna sa...

Av og til må kanskje det estetiske vike for det praktiske...selv om vi egentlig ikke vil....

prinsessa1976 sa...

Jeg har den som er nr. 3 men vil ha nr. 1:O)

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Vilken fin blogg du har, hit kommer jag gärna tillbaka! Jag lägger upp en länk till dig från min sida, hoppas att det är ok.

Trevlig kväll!

/Ann

Villa Humlebo sa...

Lugn vännen! Det blir ändå du som ror det hela i hamn, med en jäkligt snygg kaffemaskin! ;o)
Jag tittar också gärna mer på design än funktion ibland.... till min sambos förtret.. hihi!
Jag gillar nr. 1, men har bara en vanlig kaffebryggare än så länge.
Kram Mia

Sand mellan tårna sa...

men tack för den kommentaren, blev jätteglad, då jag är en stor beundrare av din blogg.... så blir jag glad av dina snälla ord!

Kram L

Anonym sa...

Jag kämpar och plockar undan ALLT in i skåpen i köket eftersom jag liksom du inte gillar att ha saker framme. Vilken maskin du ska välja har jag svårt att säga något om...

Minikex-living sa...

Vi har en mockamaster, kanske inte så ursnygg men gör gudomligt kaffe!!
Kul att hitta dig
kramar Malin