onsdag 7 maj 2008

Vajande vimplar

Jag har sett många som har fina vimplar hängande i barnrummen och är riktigt sugen på en till lillemans rum. Frågan är om man skall göra själv eller köpa. Borde ju inte vara allt för svårt att göra. Men. Jag och min symaskin är konstanta ovänner, ja vi är riktiga fiender. Tyvärr måste vi då och då drabbas samman i strid. Det kan vara väldigt påfrestande för mina nerver. Jag vet ju precis hur det ska se ut men symaskinens största glädje här i livet är att göra mig frustrerad och galen. Så, så lugn och fin nu. Jag vet att det är en död tingest. Att det allt som oftast blir fnurr på tråden beror bara på mina otillräckliga kunskaper..... men jag liksom gillar att skylla på symakinen....*skäms*


Foto: Nautical Living


Följande tre bilder kommer från gulliga vinklar & vrår:Hmmm... får se vad det blir.

6 kommentarer:

beas barnslikheter sa...

Vimplar är fina, jag tycker det är som "halsband" till ett rum. :-)

Classic style in city sa...

populärt det här med vimplar har jag märkt..fint och en mkt rolig effekt i barnrummet..det är så kul att kiak in hos dej..det är så fräscha inlägg.. ha det gott !

Sand mellan tårna sa...

Vill också ha vimplar, men jag är också fiende med symaskinen. Har du tänkt på att alltid när man syr, och det faktiskt flyter på bra så tar undertråden slut!!!!! Suck!

Datorn och jag är däremot vänner, jag kan hjälpa dig om du vill..... Jag tycker jättemycket om att sitta ocjh trixa med bilder!

Kram L

HOME SWEET HOME sa...

Men jösses nu vim(p)lar det av trevliga "stjärnbloggar" Vad kul !!
Din blogg är jättetrevlig och många fina bilder . Återkommer gärna !!!
Hej så länge /Bitte

Strandviks-Villan sa...

Håller precis på och letar tyglappar till att göra en vimpel till Lillebrors rum jag också! De är ju så söta!

ELLE BM sa...

Mysig blogg-den som söker finner-hittade sand mellan tårna här om dagen och nu din- vi verkar gilla samma stil!! Är oxå nystartad. Kika in hos mig!/mvh Elle BM