onsdag 21 maj 2008

Vår flytande sommarstuga, del 2

Då är ni välkomna ombord! Här finns inget lantligt, romantiskt vitt. Bara marint och "båtigt" och massa trä. Men det är klart, var ska det vara båtigt om inte i en båt?

Kliv försiktigt i trappan, den är lite brant...

Ovan: Här har jag tagit ett kort "bakåt", man ser trappan som leder upp i sittbrunnen. Till höger om den är en akterkoj med plats för två-tre personer.

Nedan: Mitt underbara lilla kök! Det bästa är det stora kylskåpet (under lyktan)... med ett litet frysfack. Toppen för oss, för vi lagar nästan all mat själva. Men jag undrar varför det finns en ugn!? Tänker då rakt inte baka något på semestern, där får väl ändå gränsen gå (kan ju förstås göra ugnsrätter....ju... men brukar inte bli).Akterkojen

Här i förpiken brukar vi sova


Och här har vi "salongen".... Till dem som tänker "oj vad det gungar" kan jag avslöja att jag har tagit bilden på sné.... hihiTaket har flera skylights som släpper in härligt ljus!
Ojdå, detta blir ju ett helt reportage. Det dumma med digitalkamera är ju att man tar femtielva bilder och sen är det så svårt att begränsa. Blir nog en del tre imorgon om ni står ut med det... det var en liten grej som inte kom med här.... ;o)

7 kommentarer:

All Things Blue sa...

Det er jo en stor båd - og så fin og ryddelig den er. Mmm - må være luksus med en solskinstur på havet i ny og næ.
Ha' en skøn aften.

Sand mellan tårna sa...

Detta inlägg var det finaste jag sett på hela kvällen.... Nu toppar du mina favoriter!!!!

jag kommer att sitta som klistrad inför del 3 .... och du.... om du vill ha min datahjälp, så kan jag lätt plocka kort från din blogg... nemas problemas!

Kram L

Nilla sa...

Så fantastisk flott i båten din.
En riktig stor båt også. vi skal sjøsette vår båt til helgen, men den er mye mindre og med motor:)

Gårdsromantik sa...

Vilken härlig "sommarstuga".

Alltis strandtomt!

Kram Maud

Strandviks-Villan sa...

Det kan aldrig bli för många bilder! GISSA om jag är avis!! En sån vacker båt ni har! Den verkar vara praktiskt inredd också. Visst ska du göra ugnsrätter, då passar ju maten sig själv och du kan göra nåt roligare, tex bläddra i en inredningstidning ;D

nellie sa...

Vilken fin båt!
Enligt mig "bästa typen av sommarstuga"...
kramar nellie

ELLE BM sa...

Verkligen Fint & Trivsamt Inuti-
apropå många bilder - du vet En bild säger mer än tusen ord-så Fota på! /kram kram