tisdag 3 juni 2008

Vackra vyer

Jag har fått min första utmaning: Visa utsikten från ditt köksfönster! av StrandviksVillan.
Japp, japp här är den:

:-) Neej skoja bara..... detta är inte utsikten från mitt fönster hemma... men väl ifrån båten. Det är så himla bra med båt, man har alltid världens bästa utsikt och den skiftar ständigt.
Sanningen om vårt hus är att det inte ligger i skärgården, det ligger inte ens vid vattnet.... tyvärr. Vi har några kilometer till havet, det är några kilometer för mycket tycker jag. Men men, man kan ju inte få allt.

Så här skulle jag vilja bo!! Hus, sjöbod, brygga, båt. Men det finns ju nackdelar med det med. Hus i skärgårdmiljö ligger ofta tätt, tätt, på klippor och berg. Man har sällan någon gräsmatta och kan kanske inte komma i närheten med bil. Nää, vi bor bra där vi gör.... o så har vi ju båten :-)

Men visst ser det härligt ut att ha sin terass på vattnet med badstege rätt ner i plurret!Och tänk er det lusthuset uppe på klippan.......ååååh så fint.
Så till utsikten från mitt kök. Hade inte tänkt visa köket för er kära bloggarvänner eftersom vi har köksluckor från -88 och gud vet när det blir renoverat (är avis på alla er som bygger nytt eller renoverar hela tjottaballongen på en gång!). Men en liten hörna kan jag bjuda på.... Kortet togs när rapsfältet utanför blommade. Och det är ju också vackert!
Skickar utmaningen vidare till dem som har lust av mina trogna läsare...... ni vet vilka ni är ;o)

Kramar från mig!

6 kommentarer:

Villa Humlebo sa...

Utsikten från en båt är ju det bästa man kan ha..! Men vackra ängar är inte fy skam heller...
Känner mig träffad, så jag får kaaanske anta utmaningen! ;o)
Kram Mia

My little heaven sa...

Så herlig med båt, alltid frisk luft og herlig utsikt...skulle så gjerne hatt en båt, spesielt i dette været!

Inredningsdrömmar i Roslagen sa...

Ja, vem skulle vilja bo vid havet? Det är nog fuktigt och kallt, svårt att ta sig till med bil, inte mycket till trädgård och... och alldeles underbart! Men som Mia skrev, vackra ängar är underbart det också. Ängar och åkrar har blivit mitt substitut för havet, man tager vad man haver, liksom ;-)

Tänkte anta utmaningen (min första också!), men det får bli till helgen.

Trevlig kväll!

Kram,
Ann

ELLE BM sa...

Jaha! Såg Din Utmaning Nu...Kul! Vilka Härliga bilder från Segelturen! Har Precis Lagt ut lite Havs bilder även Jag-men ska absolut anta Din utmaning-Nästa Inlägg blir Vy från Köksfönstret! Välkommen!/kram kram

All Things Blue sa...

Desværre er udsigten fra mit køkkenvindue noget trist efter æbletræet ikke længere blomstret. Til gengæld har jeg lagt en udfordring til dig på min blog...
Mange hilsner!

Sand mellan tårna sa...

Fina hus..... och utsikten från ditt andra kök, är inte fy skam den heller.

Kram