måndag 29 september 2008

Skillnaden på bokhylla och bokhylla

Har en bokhylla som jag inte gillar längre. Den köptes till ett annat hus, i en annan tid, innan jag liksom kom på stilen. (Visar bara en liten bild på eländet :-) Men vi har trots allt en del böcker så bokhyllan är bra att ha. Måla? japp. Vitt? japp! Drygt jobb men det blev i alla fall lite fräschare.


Vet ni att man kan köpa gräs på IKEA för 5 kronor? Jaaa, det är säkert något bra specialgräs, men jag köpte en gång och de dog rätt snart ändå. Så tänkte jag: hmm... vanligt gräs borde också funka. Jojomän, grävde upp två tuvor och vips hade jag lite gratis grönt i bokhyllan. Det passar bra här lite i skymundan. Bokhyllan står i vår gillestuga som vi inte är i så ofta. Men ändå kul att ha lite levande grönt där... som inte gör nåt om man råkar glömma att vattna. Tycker ni att jag är knasig nu?

KRAM C-:

12 kommentarer:

Anonym sa...

Bokhyllan blev bra som vit : ) Och visst livar det upp att ha gröna växter i ett rum. Blir en helt annan känsla i rummet.

Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Maria

Lärarbostaden i grönskan sa...

Vilken skillnad det blev! Jag tycker att hyllan är jättefin nu! Vad fräckt med gräset!

Kram

Wilda Stenlyckan sa...

Hejsan!

Vilken härlig idé att plocka in gräs och sätta i en kruka! Jättefint med vitmålad bokhylla. var den av björkfaner innan? Undrar i så fall hur du tycker det gick att måla på det underlaget och hur du gjorde.

Klart Åre är riktiga fjäll!! :-) De ligger ju i fjällkedjan..

Ha en bra kväll!!

Kram

Ps. åk gärna till fjällen på sommaren eller hösten! Det är jättefint där då.

Mys o Mirakel sa...

Vad fin den blev! Har några björkbokhyllor som står i ett hörn som jag funderar på att måla vita och sedan bygga in, men harinte kommit till skott ännu!
Kram C :-)
PS Skönt att höra att det inte bara är jag som gömmer saker i garderoben! ;-)

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Vilken ordning du har i din bokhylla, snyggt! Och gräset var ju underbart, älskar roliga ideér, så inte är du knasig inte =)Vad sjukt egentligen, sälja gräs i kruka...ha ha...Ha det gott. Kram Pirre

Anettes hus sa...

Oj, så fin den ble!! Litt hvit maling gjør underverker!! Jeg holder på å male bokskapet mitt om dagen ... så dette var inspirerende:)

Klem Anette

Livet på Sjögård sa...

Vilka fina bilder du har :)

Det var ju en kul ide det där med gräset, inte illa alls.

Lade dig på min lista, så jag hittar tillbaka :), om det är ok?

Anonym sa...

Du kunne også sætte hjul under boghylden. Det giver et helt anderledes let udtryk med det samme. Jeg synes også det er blevet fint som hvidt. :-)

Jette/Danmark

Sublim Design sa...

Ja, jag har också haft funderingar kring min bokhylla:) Men vilket jobb det måste ha varit att måla om hela den hyllan!Det blev ju super snyggt:)
/S

♥ Fyra årstider sa...

Man tager vad man haver och du bokhyllan blev snyggare...
Kram Lotta

Leva som jag sa...

Så coolt med gräset !!!
Kramar M

Anonym sa...

Jag slutar aldrig imponeras av dig min lilla svärdotter. Tur att jag kan titta in på din blogg, för du skryter då inte om dina fina ideér. Vilka vackra bilder, jag blir ocså "avis"som dina härliga bloggkompisar,
går även in och tjuvkikar på deras bloggar också. Fantastiska och jättekul.

Kram svärmor