onsdag 26 november 2008

Det som inte får hända....

....har hänt! Vår dator är död. Stendöd. Och jag som inte lagt över allt viktigt på den externa hårddisken. Typiskt! Får hoppas det går att återuppliva det gamla skrället. Räknar man om 3 år i dataår är den väl redan pensionär med krämpor här och där... suck.  Så här blir glest med inlägg närmaste veckan :-/ Man är ju beroende av sin dator nu förtiden.... det låter kanske hemsk men det går inte att leva utan den, .... eller i alla fall inte med tanken på att allt är borta. Puts väck. Bara sådär, utan förvarning *arg*. 

Jag som ville visa er mina nya sängbord... Har just köpt 6 vita hyacinter som ska få sprida sin skönhet och ljuvliga doft i vårt hus, får pyssla med dem istället. Hoppas att ni får en riktigt mysig och stämningsfull adventshelg.  (Foto: Hensley)
KRAM C-;

11 kommentarer:

♥ Fyra årstider sa...

Jag förstår jag skulle näst intill DÖ..
Kram Lotta

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Hej!
Jag lider med dig!!! =)
Hälsningar Sanna

Sara sa...

Hejsan

Så tråkigt!!! Ha det gott.
Kram Sara

StrandviksVillan sa...

Åh nej! Vet precis hur det är, samma hände hos oss för inte så länge sen. Man får ju verkligen abstinens!!

Livet på Sjögård sa...

Ånej! Katastrof!!
Samma hände min makes laptop där han hade hela sitt nästan-färdiga slutarbete. Nära att många års skola gick till spillo men till all tur gick all data att hitta trots allt.
Håller tummarna att nåt går att rädda på er dator.

Ett skönare liv sa...

vet hur jobbigt de e ! hoppas de löser sig snabbt :)

Anonym sa...

Fy vad jobbigt det är att ha en dator som inte fungerar okey.

Du får visa oss dina bilder sedan och njuta av dina hycinter så länge

Kramar

På andra sidan väggen sa...

Hua, kan ana hur du känner dig! Vår dator verkar också vara på väg att ge upp, så jag har suttit och rensat bilder och sparat foton på en CD, får se om det hjälper. Fast nu undrar jag om jag inte ska bränna ner alla dokument också, kanske lika bra det...

Hoppas ni får liv i datorn igen!

Kram,
Ann

Sara Mårtensson sa...

Så jobbigt och tråkigt.. jag skulle bli helt förtvivlad om det hände så jag har brännt alla bilder och vissa saker på cd-skivor i fall det skulle hända.
Stackars dig!! Hoppas det går att rädda.. det brukar ju gå ibland.

Kram på dig!! / Sara

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja, nu mer förstår jag att man nästan ramlar ihop och blir sjuk.
Hoppas att det löser sig på något sätt.
Kram Marie

Lena sa...

Vilken mardröm och katastrof... Jag är bland världens sämsta att ta backup kopior. Är väl för optimistisk till min natur och tänker alltid att det kan ju bara inte kan gå så illa. Men tack för påminnelsen, får väl ta och gräva fram en CD nu då... Hoppas allt löser sig för dig och att det ändå går att rädda!