lördag 10 januari 2009

Hemmafru nomore...

Jag är så glad att jag fått ett jobb MEN när man är van vid att gå hemma blir det en stor omställning. Hade helst jobbat 60 % eller så men det kommer snart bli heltid för min del (jobbar inom turism). Nej inte klaga, det är jättekul! Undrar bara hur man ska hinna med allt (läs: måla om möbler, fixa och dona, blogga!). Det värsta är förståss att lämna bort lilleman....

Nu vill jag verkligen fixa till en arbetsplats här hemma med ett nätt vitt skrivbord. Får hoppas jag har tur på loppisarna framöver :-)


Foto: New England Lifestyle

14 kommentarer:

Mia sa...

Kan förstå att det blir en stor omställning.

Jag tyckte det var stort att börja jobba igen nu i veckan efter 2½ veckas julledighet. Bloggen och pysslet hemma är det som blir drabbat även här. Försöker fixa så gott jag orkar på helgerna istället men man får ju nästan lite ångest och abstinens när man inte har tid att fixa mer. :)

Trevlig helg!
Kram Mia

mitt skärgårdsliv sa...

Grattis till ditt nya jobb, visst är det lite omställning att börja jobba. Jag började jobba på nytt i höst efter att hade varit hemma ganska sååå länge :) Men hade turen att få jobba 80%. Jobb inom turism låter roligt. Fina bilder du visar. God fortsättning på helgen!

Anonym sa...

Grattis till jobbet!

Nu gäller det att hitta balansen med familjen, jobbet och förstås det egna intresset att få fixa och dona med hemmet. Man måste faktiskt ta lite tid till sig själv med även om mycket av det andra går först.

Tar man inte tid till sig själv så blir det inte braaaa :D

Tänk oxå på att lilleman utvecklas av att vara med andra barn och att man kommer att uppskatta sina stunder tillsammans än mer. Det ultimata är tycker jag med är att inte jobba heltid, men vad gör man????

Det kommer säkert bli jättebra.

Lycka till med skrivbordsjakten

Kram Lena

Mia sa...

Hej! Stort grattis till jobbet! Vad roligt! Visst blir det en omstallning, jag ska ocksa borja nytt jobb om en vecka. Massor av lycka till! KRAM

Galleri Hönshuset sa...

Hej. grattis till jobbet, kul för dig.
Javisst blir det en omställning att börja jobba efter att man har varit hemma...men det kan vara skönt, man får ett "eget liv".

Jag var hemma en period i nästan fyra år, och visst var det skönt, men sen ville jag träffa lite mer folk.

Härliga bilder...Lycka till på dittt nya jobb. Kram Pirre

Beatrice sa...

Ja, visst är det en stor omställning att börja jobba! Jag började i onsdags efter en tids avbrott från jobb och efter bara tre arbetsdagar undrar jag hur man ska hinna med allt nu...

... det är kolsvart redan när man kör hem, sedan är det middag och disk och annat och efter det är det inte så mycket kväll kvar! Vill man ta en promenad får man göra det SENT på kvällen och i mörker... bläää...

Hur som helst, lycka till med nya jobbet! Att jobba med turism låter underbart :-).

Kram
Beatrice

Villa Humlebo sa...

Varmt Grattis!!!

Ja, det blir nog en omställning..! Men det grejar du! Jag har också problem med att få ihop vardagspusslet.. ser fram emot att få vara mammaledig till sommaren. ;o)

Kram Mia

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

När jag började jobba så hinner jag mer..konstigt nog, men är ledig en dag i veckan och det känns bra.
Kram Lotta

Sublim Design sa...

Kan tänka mig att det blir en omställning, problemet med att jobba är ju att man inte har så mycket tid över för inredning och bloggen, det är synd..
Härlig inspiration du bjuder på.
kram/S

Marie//Tekla Maräng sa...

Grattis till jobbet och det nya jätte fina köket.
Huja det är svårt att lämna bort lillemän. det blir en stor omställning för er allihopa, jag önskar er lycka till på vägen.
Det tar ju sin tid innan man får balans på det hela, men glöm inte bort att man behöver lite egen tid mitt i alltihopa.
Kram Marie

Två systrar sa...

Vi ääälskar din blogg!! Hoppas du hinner med den med nya jobbet;-) Grattis vad kul! Hur gammal är lilleman? Han kommer säkert tycka det är alla tiders att börja dagis! Kram C&M

Ett skönare liv sa...

Förstår att de blir lite ovant... men du kommer nog snart in i de :)

grattis å lycka till på loppisarna då ;)

kram nadja

Bollan sa...

Grattis till jobbet. Vilken lycka Jag håller tummarna för att jag ska lyckas få ett med.
Jo nu har jag gjort så att man kan anmäla sig på min blogg typ som bloggkoll. Vore roligt om du ville vara med eftersom jag följer din :-) Kramizzar

Sanna sa...

Helloj!
Tack jo visst blev det fint på min blogg! Samtidigt kan jag tycka ett det ser rent och fräscht ut med bara vitt...vi får se jag kanske ändrar om ett tag!
Kram Sanna