I burken ligger "pepparkakskakor". Fick ett himla bra tips av förra Lantliv. Ni vet hur man ibland bara inte orkar kavla till en enda pepparkaksgris till... fast man har en massa deg kvar? Visst kan man frysa in den och sedan slänga den i januari för att det inte blev att man bakade mer. Men då är det smartare att rulla små kulor av degen trycka i en mandel, helst skållad, och grädda lite längre. Smart och gott.
90 minuter i bil. Är det normalt?
9 timmar sedan
7 kommentarer:
vilken tjusig tag, och den passar perfekt där på hyacinten :)
tack för tipset angående pepparkaksdegen. jag läste visserligen samma i tidningen, men av någon anledning är det lättare att ta till sig tips när någon "verklig" person berättar om dem.
ha en mysig torsdag!
kram
ingela
Kul när man hittar saker för en billig peng :)den passade bra på hyacinten. Agnetha.
Nydelige bilder! Kjenner til problemet med for mye deig, så et smart tips:)
Ha en fin kveld og en flott helg når den tid kommer!
Klem AG
Vilken söt tag du hittade! Och vad mycket gott du köpte på julmarknaden... viltkorv lät inte helt fel :-).
Vad smart att rulla kulor av pepparkaksdegen, man blir lite less på att kavla till slut och just i år hade jag känt mig less på att kavla innan jag ens har börjat :-).
Ha en fin kväll!
Kramis
Beatrice
TACK för tipset! Det ska jag göra! Gillar dessutom när det är lite hårt och knaprigt...blir det det också?
Ha en mysig 2:a advent!
Hälsningar Sanna
Vilka mysiga skyltar, fina på hyacinterna.
Ulrika
Va fin kul att du hittade lite på marknaden. hehe ja såndana kakor har de blivit här hemma med.
kramizzar
Skicka en kommentar