onsdag 12 januari 2011

Nygammal lampa på plats

Hej! Hoppas det är bra med er alla och att ni är fyllda av energi så här i det nya årets början :-) Min energi går mest åt till att ta hand om en treåring och en tremånaders. Kaptenen jobbar ofta ute på veckorna så jag har fullt upp. Märks på att det sällan blir inlägg här nuförtiden....

MEN med små små steg tar vi oss framåt i uppfräschningen av vardagsrummet. Under julledigheten fixade Kaptenen till en lampa av ett gammalt vagnshjul. Hjulet fick vi i förlovningspresent av hans föräldrar för snart fem år sedan. Visste först inte riktigt vad vi skulle göra med det, men vi bestämde oss till slut för att göra en lampa av det. Skruvade dit några spots från ikea och så lite kätting: Tada! Mycket nöjda ;)

Ha de gott tills vi ses igen! Kram!

7 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

hej, nu hittade jag dig igen! jag lyckades radera min blogglista i höstas och jösses så svårt det var att komma ihåg vem alla jag hade där...
Grattis jättemycket till lilla tösen! :)

Mycket annat & lite betong sa...

Den blev ju jättefin! Det var kul att få se den. Kul att kunna använda hjulet till något.

Hälsningar Agneta

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Et gammelt innlegg dukket plutselig opp på skjermen min; da jeg feiret 10 000 unike besøkende - jeg fikk så lyst til å besøke de som den gang kommenterte det innlegget:))3 år går fort!

Kjempe-kul lampe!!

Ha en fin dag!


KLEM KLEM
Anette:)

Marie//Tekla Maräng sa...

Så fin lampa det blev.
förstår mycket väl att du inte hinner blogga med så små barn och ensam hemma.
Kramar:)

Stjärnor & Champagne sa...

Vad fräckt:) Jättefint...Hm kan tänka mig att tiden går att ta hand om dom små, den tiden går ju så fort jag har en 13-åring i målbrottet och en 10-åring.
Ha det gott/ Kram Anne

Beatrice sa...

Jag förstår att du har fullt upp med två små! :-) Hoppas att i har klarat er från förkylningar och annat, de jag känner som har små barn har varit sjuka sedan före jul.

Vad otroligt häftigt det gamla hjulet blev som lampa! Jätteläckert! :-)

Ha en bra dag!

Många kramar
Beatrice

Annah of Sweden sa...

Läckert med ett vagnshjul i taket! Ha en härlig helg! Nu ska jag shoppa vidare online. /A