onsdag 1 juni 2011

Ordning på Torpet

Äntligen har jag fått upp gardiner i köket! Ville först inte ha några eftersom jag egentligen inte gillar gardiner. Men har funderat på det ganska länge på det i alla fall för att få det lite mer ombonat. På sommaren funkar det fint, men på vintern kan det kännas lite kalt.

Det finns inga persienner i köket, så det blev att jag sydde vita hissgardiner. På morgonen strålar solen in och då kan det vara praktiskt att hissa ner. Så är det ganska diskret också. Det var lite pyssel eftersom jag inte hade någon beskrivning, fick gå efter eget huvud. Trots att jag hatar att sy så gick det ganska bra, puh!

(Usch vad svårt det är att fota fönster!)


Har bakat mitt livs första tortano i kväll, smarrigt! Det är så kul att testa något nytt. Ska bjuda på lite god mat till min snickarsvåger i morgon. Äntligen ska finrummet bli klart. Hurra!


6 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Såå snygg hissgardin. Hade tänkt sy något likande till mitt fönster i övre hallen (om nu det rummet någonsin blir färdigt!)

Ha det bra. Kram!

Mamsens hus sa...

Hei :)
Så fin liftgardin du har hengt opp :)
Nydelige bilder du viser i bloggen din.
Ønsker deg en riktig fin helg. :)

Livet på Sjögård sa...

De blev riktigt fina i era fönster!
Vi har haft nya fönster i huset i redan ca 5 år men jag har inte heller fått upp några gardiner. Har på prov några hellånga men jag tror att hissgardiner nog är ett bättre val i våra fönster.
Du hade sytt dina själv läste jag och det borde jag oxo göra efter som våra fönster inte har standardmått. Puust, när ska ja få inspiration till det?? :)

Önskar een skön fredag till er!

Sivs hus sa...

Hei, Gratulerer - så nydelig ut - herlig rom. God helg fra Siv

Villa Humlebo sa...

Så fint det blev!
Jag ska ge mig i kast med mina hissgardiner nu i veckan tänkte jag.

Ha en fin dag!
Kram Mia

HWIT BLOGG sa...

Underbar blogg och underbara bilder!
Önskar dig en härlig helg..
Titti