fredag 13 januari 2012

En hjälpande hand

Vissa projekt som man vill genomföra här hemma tar emot mer än andra. Att sy överdrag till stolarna i finrummet var ett sådant. Anledningen? .... jag och symaskinen kommer inte överens. Inte ens lite. Därför kändes det så himla underbart när min goa, duktiga svärmor tog sig an detta projekt. Tack söta för hjälpen! Det blev precis som jag ville ha det, enkla vita med knytband.

När dörrarna kommer tillbaka vita och fina ska jag visa före-efter bilder på finrummet!

7 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

JAg sku oxo villa få övrevåningens dörrar målade men det känns nästan lika billigt att köpa ett par nya i vitt.... Stolarna blev fina, det där lilla extra som gör det :)

Hus Nr.5 sa...

Åh så fina! Bra att ha en händig svärmor ;)
Vi skulle vilja ha tyg på våra matstolar med. Såna som går ner till golvet. Men syy.?....näää...inte jag iaf. Så jag kikar ibland om jag skulle råka hitta några på rea *ler* ;)

Ni får ha en underbar helg!

Kramar Verra

Sivs hus sa...

Hei, Åh så fine de ble. God helg fra Siv

Solsjö - Under en vind sa...

Jättefina!

Ha en go helg! Kram!

Vitt och Blått sa...

Snyggt det blev!
Har flera syprojekt framför mig, men det gäller att hitta tiden att göra det på. Vill göra färdigt ett litet lapptäcke, sy en vimpel, nya gardiner till fönstren uppe, någon typ av rullgardin och kanske något kuddfodral. Kanske sportlovet om inte den lilla killen i magen vill ut tidigare.
Trevlig helg - kram Ewa

Sallys hus sa...

Hej hej!

Å va fina! Vilken snäll svärmor..;)
Men du så skoj med nya fina dörrar!
Fast..fniss...lite jobbigt att inte kunna stänga om sig på toa...hihi...blir jobbigt att få hem gäster...hihi...

Vilken söt liten hand...vilket roligt minne!

Vilken fin utlottning och jag tycker du skriver jätte bra!
Jag söker eg. också mest inspiration från bilder...men sen är det ju rätt kul att läsa oxå...själv skriver jag hellre än bra...men det struntar jag i...så länge det är kul så..;)
Kram o ha en fin helg!
Katarina

Limestone by the Sea... sa...

Jättesnyggt, och visst är det skönt när en gammal surdeg som man inte riktigt orkat ta tag i faktiskt blir klar och att det blir bra. kram Victoria