fredag 7 september 2012

Gurkburk

Det här gillar jag! Mormors gurkor. Gör alltid på ca 4,5 kilo då jag klarar mig ett helt år. Är också smått beroende av spadet för att få god smak på brunsåsen....

Nejlika och kanel smaksätter. Bitar av pepparot får vara med i burkarna för hållbarhet. Min mormor har ärvt receptet i sin tur så det är gammalt!
 Västeråsgurkor, vilka godingar!

5 kommentarer:

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Gott och sonens favorit. Kul med ett ärvt recept. Kram Victoria

Mimmi sa...

Åh, kan man inte få receptet, det låter gott?!

La Dolce Vita -Vardag när det är som bäst! sa...

Åh vad gott!
Gamla recept är det bästa! :)

Ha en finfin lördag!

Kram Caroline

Sallys hus sa...

Hej Caroline!
Va kul med ett riktigt gammalt recept..;) Jag gillar inte inlagd gurka men det SER ju så gott ut..;)
Vilka fina kuddar och pläd du köpt och jag ääälskar lampan i hörnet vid soffan...såååå himla fina är de där! Passar som ett smäck hos er..;)
Ha en fin söndag!
kram Katarina

Sivs hus sa...

Hei, Åh det høres da herlig ut. Kanskje du vil dele recepten med oss? klem Siv:-)