fredag 16 maj 2008

Idag berättar jag sannigen om...

... mina fingrar. De är tyvärr inte gröna, ...inte någonstans, ...inte ens lite! När jag läser om alla som har köpt än den ena plantan, än den andra, som jag aldrig ens har hört talas om, blir jag lite avis. Men samtidigt som det skulle vara roligt vill jag bara gömma mig i båten och med ett täcke över huvudet gapa *vill inte*. Tänk tex att ha ett växthus att sköta och ha ansvar för....huuu.
Tur att vi har olika intressen :-) ...(fast det klart, hade varit gott med pinfärska tomater...*en längtans suck*)Men har kommit ett litet steg på väg. Har nämligen köpt ett par magiska stövlar. Ni vet när Nasse inte kan åka skridskor. Då får han ett par magiska öronmuffar av Christopher Robin och vips så åker han hur bra om helst! Lite så är det med mina fina stövlar, det blir liksom roligare att rensa ogräs och allt vad man ska göra med sådana på sig .....och tycker man något är roligt går det ju i regel bättre!


Fina blommor på skaften! Stövlarna kommer från Viking.
Ha en riktigt go helg!!!

6 kommentarer:

Lantliga drömmar sa...

Hej!
Första besöket inne på din vackra blogg, men verkligen inte det sista! Så mycket fint du visar!
Bilderna från er segeltur var alldeles underbara!

Ha en trevlig helg!

HOME SWEET HOME sa...

Välkommen i klubben "Inga gröna fingrar" Har försökt få fram vallmo på landet i FYRA ÅR.
Men växthus kan man ju alltid ha fina saker och ljuslyktor i.
Snygga stövlar.
Ha en skön helg. Kram /Bitte

Anonym sa...

Tack så jätte mycket för utmärkelsen jag fått av dig!!! Är super glad : )

Kram Maria

All Things Blue sa...

Tihi - jeg har absolut heller ikke grønne fingre. Men jeg har de samme støvler - bare i hvid med sorte blomster. De hjælper faktisk lidt på de manglende havetalenter.
Mange hilsner!

ELLE BM sa...

Hm..här har Du en till med Ogröna fingrar - måste erkänna att jag tagit livet av rätt många växter genom åren ...inom hus har jag nu bara orkidéer (de är faktiskt lättskötta när man kommit underfund m dem) & 2 garderobsblommor (rekommenderar)resten konstväxter...De Rosa Pelargoniorna såg ju ännu rätt hälsosamma ut...try to keep them alive! Good Luck!PS Gillar Dina Stövlar!!! /Kram kram

Lena sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har, vad glad jag blev att jag hittade hit! Underbara bilder!