Gurkorna är inlagda på gammalt hederligt vis, enligt mormors recept. De är goda till alla rätter med brunsås... och på leverpastejmackan. Kustmänniska som jag är plockar jag aldrig svamp, har ingen aning om var man finner de goda små rackarna! De går ju som tur är att köpa. Trattkantareller har vi dock fått av Kaptenens snälla farbror, de torkar jag för att stoppa i allt möjligt hela året.
Pyssla julänglar av guld
4 timmar sedan
6 kommentarer:
Tack för dina kommentarer om mitt badrum! Fin blogg du har!!!
Kram!
Härliga gurkor ser det ut att vara.
Det är kul med recept som finns i familjen sedan gammalt.
Själv har jag gjort plommonmarmelad efter familjerecept och äppelchutney efter Anna Bergenströms goda recept
Kram Lena
Vad duktig du är, jag jobbar så mycket så jag hinner tyvärr inte.
Kram Lotta
Mumsigt med egeninlagd gurka! Såg din kommentar om skolbänken, vilken bra smak du har...! :-D Ha det gott! Kram :-)
Vilka härligt höstiga bilder! ALLTID lika mysigt att kika in här på din fantastiska blogg!
Kram Jes ♥
Japp, kom hit så bjuder jag på lite knapriga snäckskal....
jag lade också in gurka för ett tag sedan...den blir så god!
Längtar också till hösten.
Kram L
Skicka en kommentar