torsdag 22 september 2011

Hilmas rum

Äntligen är Hilmas rum klart!! Började riva lister och tapet i juni. Sedan dess har jag satt upp återställare, tapet, målat golvlister, panel (otaliga gånger), fönster, tak och element. Phu! Varenda barnledig stund har jag stått med en pensel i handen. Just det momentet upphör ju förstås inte. Nu ska det målas hyllplan, bord, skåp......


Den liggande panelen går som en röd tråd genom vårt hus. Utmed husets västra sida återfinns den i vardagsrummet, hallen, Gustafs rum och nu även i Hilmas rum. På de andra tre väggarna sitter en rosa-randig tapet.


Är supernöjd med den, så dov fin färg. Den var lätt att sätta upp också. Boråstapeter Plain stripes 7373.


Kanske ingen rolig bild för er men det här är som ljuv musik för mig. Det här är min duk, nu kan jag börja skapa! Det är nu det roliga börjar ;)Här är tre före bilder. Behövs inga kommentarer.
Hilma har invigt sitt rum idag, hon var överlycklig och kröp runt runt. Hon är bara 1 år, men det verkar som om hon fattar att det är här hon ska bo!


4 kommentarer:

Hus Nr.5 sa...

Åh så fint!! Älskar liggande panel. Försöker tjata till mig det här. Men har inte lyckats än ;)

Ja visst är det på tok för tidigt för jul, men jag vet att det mesta är slut när december kommer ;) så därför är jag ute i god tid :)

Trevlig helg!

Kram Verra

Vendela sa...

Hejsan,
liggande panel är verkligen väldigt snyggt. Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Mycket annat & lite betong sa...

Vilket jobb! Men nu är bara det roliga kvar! Så snyggt det blir!
Jag tycker också om den liggande panelen. Fast i vårt hus har vi stående... den fanns där när vi flyttade in.

Ha en skön söndag!
Agneta

Bitte sa...

Sån fint det blev i Hilmas rum! Och vad vackert att ni har liggande panel i flera av rummen, det ger en lite marin känsla, men även amerikansk!

Det blev jättefint med den ljusa tapeten i ekskåpet också!

Ha en fin torsdag!

Många kramar
Bitte