torsdag 20 oktober 2011

Nu börjas det....

I morse vaknade jag av att telefonen ringde och rusade upp med andan i halsen. Vad vad det jag hade drömt? funderade jag efter att jag hade lagt på. Det var en sådan där stressdröm... Just det! Det var två dagar före jul och jag hade inte satt upp ljusstakarna, eller bakat, eller gjort nåt! Jag gick runt, runt och väntade på att sambon skulle komma hem från jobbet så jag skulle kunna åka och köpa julskinka och ALLT som man ska ha.....


Vilken mardröm ;) Så ska julen inte vara, men den blir ju så lätt en massa måsten. I år har jag i alla fall koll på läget, är ju mammaledig och kan göra julen i lugn och ro och njuta!
Överst en stämmningsfull bäddning från Ellos. Gillar det rutiga påslakanet i den vita varianten. För att kunna använda påslakan året runt brukar jag inte köpa de som är allt för säsongsbetonade, bättre då att byta en kudde eller pläd för att fixa stämmningen!

Ja julen är här fortare än man tror. Fick Drömhem & Trädgårds julnummer idag och funderar på att gå på julmarknad imorgon! Har börjat lyssna på en av mina favoritlåtar som ändå inte är sååå julig, passar bra att börja med för att mjukstara ;) Klicka här för att lyssna.

God kväll gott folk!


2 kommentarer:

Hus Nr.5 sa...

Hehe...Näää såå ska det verkligen inte vara :)
Skönt att du kan vara hemma och pyssla i lugn och ro. Önskar att jag oxå kunde det. :)
Så kort jul i år. Bara 3 dagar, men man får ta lite ledigt.

Vilken mysig myshörna du fixat. :)

Kraam Verra

Sallys hus sa...

Hej hej!
Tack för besöket hos mig..;)
Oj sååå fint ni har det!!
O vilken söt liten docka du har...;)
Känns som hundra år sedan min dotter fyllde 1. Lilla Hilmas rum är ju heeelt underbart...ååå så kul att inreda ett litet dockrum..;)
Olivträdet...jag har ett som jag övervintrat inne i rumstemperatur. De mår ju inte så bra av det..men precis som du vill jag inte ställa undan dem (det blev ett till i år)
Ställ det så ljust det går, vattna regelbundet. Sen kommer det förmodligen tappa myyycket blad. Mitt såg helt dött ut i våras. Då klippte jag det lite och när det sedan fick flytta ut började det växa o frodas igen...;) Nu hoppas jag att jag klarar dem en vinter till...;)
Kram o ha en fin kväll!
Katarina