onsdag 23 november 2011

Julstöket har börjat!

Idag har jag och syrran klarat av årets pepparkaksbak. Med fyra barn är det liiite jobbigt och rörigt, men ändå väldigt roligt och nu är man skönt trött. Det är så roligt att baka tillsammans! Hade med mig en liten present eftersom vi var hos syrran i år. Bakade Saffransbiscotti igår och gav bort en burk. Saffran gör sig verkligen i dessa små söta skorpor! Jag gjorde efter Leilas recept och rekommenderar dem varmt ;-) Kan tänka mig att det pysslas en hel del inför advent därute i blogghemmen ;)

3 kommentarer:

Sallys hus sa...

Å tack för tipset!
Jag har bakat saffrans skorpor förut men tappat bort receptet...nu ska jag genast söka fram det på nätet...;) Vilket söt gåbort present...en sån man blir riktigt glad för.
Vårt papparkaksbak liknar ert bortsett från att mina o syrrans barn är stora nu...men stojjigt o roligt är det ändå....å så lilla mamma mitt i det där som försöker hålla ordning på sina barnbarn....fniss...
Kram Katarina

Hus Nr.5 sa...

Mmm...dom är jättegoda. Brukar gör såna till jul. :)

Så kul nu när man äntligen får börja pynta och greja :)

Ha en fin dag!

Kram Verra

Lilla Majken sa...

Det ser väldigt gott ut.Jag har tänkt länge att jag ska baka dem men det har inte blivit av. Nu vet jag ju att de blir goda!

Kram på dig! Therese