onsdag 9 juni 2010

Försommardrink

Vad är väl härligare så här i början på sommaren än att njuta av ting som hör försommarkvällarna till. Bara för att man inte kan dricka alkohol så behöver man inte bli förpassad till läskträsket. Här kommer ett tips på en riktigt härlig försommardrink som man kan skämma bort sig med ljumma kvällar i juni....
Blanda outspädd rabarbersaft med schweppes lemon och pressa i några droppar lime. Garnera med isbit, tunna skivor av rädsior och limeskivor, klart! Den som vill kan ju spetsa den med något starkt. Men för gravida mig var detta smaskens! Recept på min bästa rabarbersaft hittar ni här.

Ha det bra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ser härlligt läskande ut :)

Vad härligt med en ny liten familjemedlem som är på gång.

Kram Lena

Nordingården sa...

Mmmm va den drinken såg god ut, spetsad el ej! Och vilken lycka med egen båt, jag längtar alltid till havet, är uppvuxen intill det och har alltid haft båt, men nu har jag bara en liten roddbåt 3km bort i en skogsjö, alltid ngt: ) Mari.

Hoffmans Design sa...

Vad gott det låter. Måste prova nästa gång. Spaännade.
Roligt med en liten på gång.
Sköt om dej

Kram Antonija

alegni sa...

låter och ser väldigt läskande ut!
skön helg (och sommar)!
kram
ingela

Sophie sa...

Det ser underbart gott ut, och läskande i värmen! Vår familj delar ert intresse för båtliv, och vår familj har ett gemensamt sommarställe i Vänerns skärgård, och vi har en motorbåt som vi kan åka runt med i skärgården till olika badöar. Men att ha en segelbåt som ni, med möjlihet att komma ut i havet och segla långa sträckor, det måste vara underbart! Härligt för er!